We do

Retail and Logistics

Volledig kunnen vertrouwen op uw applicaties

Wij beseffen heel goed hoe belangrijk het is voor onze klanten om altijd volledig op hun kritische applicaties te kunnen vertrouwen. Voor een betrouwbare en goed werkende IT-oplossing kunt u bij Sentia terecht. Met ervaring van bijna 20 jaar biedt Sentia een bedrijfskritische IT-outsourcing op het gebied van private en publieke cloud-oplossingen, met volledige technische applicatiebeheer.

Een website of applicatie dient 24/7 beschikbaar te zijn. Voor veeleisende klanten van Sentia als Carrefour, Beslist en Pizzahut is dit geen ander verhaal. Je weet nooit exact op welk tijdstip een potentiële klant uw e-commerce platform bezoekt. Bij Sentia kunt u er vanuit gaan dat uw website of applicatie 100% beschikbaar is en daarnaast extreem schaalbaar. Tevens bieden wij u een 24/7 dienstverlening. Mocht er toch iets fout gaan, dan zijn wij gewoon bereikbaar en lossen uw probleem op.

"Zonder IT is er op dit moment geen radio mogelijk. Als er één scherm uitvalt is het paniek in de studio"

Alain Claes Hoofd Innovatie Radia Medialaan
DRIVEN BY CONTINUITY

VEILIGHEID EN BESCHIKBAARHEID ZIJN ONZE HOOGSTE PRIORITEIT. ONZE ORGANISATIE EN DATACENTERS VOLDOEN DAAROM AAN ALLE ISO CERTIFICERINGEN.

Meer lezen
Vragen?

Wij helpen u graag

Bij Sentia hebben wij een toegewijd team dat altijd bereid is uw vragen te beantwoorden!

Contact